Budúci supermodel
Škandinávsky vzor pre pravičiarov aj pre ľavičiarov. Severania na vrchole všetkých rebríčkov od konkurencieschopnosti po zdravie a radosť zo života. Severské štáty príkladom, ako zreformovať verejný sektor tak, aby bol štát efektívnejší a funkčnejší. Verejné nemocnice v Dánsku a Nórsku prevádzkované súkromnými firmami. Súťaženie verejných a súkromných škôl. Sociálny štát s fungujúcim trhovým mechanizmom.