Medziobecná spolupráca – nástroj komunálneho rozvoja II - Poliak, Ladislav
Analýza spôsobu, akým medziobecná spolupráca napomáha komunálnemu rozvoju. Na základe údajov z dotazníkového prieskumu v obciach vybraných okresov, sú identifikované hlavné prínosy, vyplývajúce z realizácie medziobecnej spolupráce, ako aj vybrané názory starostov dopytovaných obcí na realizáciu komunálnej reformy.