Princípy obnovy a rozvoja vidieka v Českej republike - Salašová, Alena
Aktivity a výsledky obnovy rozvoja vidieka v Českej republike. Rôznorodosť prírodných podmienok a kultúrnych vplyvov, ktoré rozhodujúcim spôsobom ovplyvnili celkovú podobu krajiny a sídel Českej republiky.