Trendy a prístupy v podpore a rozvoji vidieckeho cestovného ruchu - Bihuňová, Mária
Vidiecka turistika a agroturistika ako jedna z možností hospodárskeho rozvoja obcí. Perspektívny produkt cestovného ruchu spĺňajúci požiadavky trvalo udržateľného rozvoja pričom dosahuje ekonomickú, zdravotno-rekreačnú, kultúrno-spoznávaciu, vedecko-informačnú a spoločensko-výchovnú funkciu.