Prognóza vývoja dopravy a produkcie emisií z dopravy - Gergeľová, Marcela
Stratégia vývoja dopravy a emisií bude reflektovať na zmenené vnútorné a vonkajšie ekonomické a sociálne podmienky, ktoré budú vplývať na vývoj a stratégiu rozvoja dopravy SR do roku 2020 vo väzbe na finančný rámec EÚ.