Ženy v ekonomii - B. Webbová a E. Abbottová - Sirůček, Pavel
Seriál o ženách v ekonómii. Informácia o práci dvoch sociálnych aktivistiek a celoživotných reformátorok, ktoré sa dotýkajú aj ekonomickej vedy.