Inhibícia predsudkov a trójskych koňov v ekonomických vedách sprostredkúvaná CI a kognitívnymi vedami - Andrášik, Ladislav
Niektoré postupy využívajúce vymožnosti IKT a Internetu pri využívaní produktov a služieb CI a kognitívnych vied. Odhaľovanie a odstraňovanie nedostatkov a fikcií, ktoré znižujú vedeckú úroveň ekonómie.