<The> European Debt Crisis: New Standards in Monetary Policy - Turan, Alexander
Ekonomická kríza. Úloha centrálnych bánk. Niektoré problémy spojené s efektívnosťou Paktu rastu a stability. Americký dolár a jeho úloha v medzinárodných financiách a obchode. Európska centrálna banka a jej úlohy v dlhovej kríze v Európe.