Príspevok IKT, informačných a kognitívnych vied ku kultivácii ekonomickej imaginácie podnikateľov - Andrášik, Ladislav
Zvládanie integratívnych procesov na rozhraní endosomatických a exosomatických informácií, ktoré prinášajú IKT, osobitne komputačná inteligencia (CI) a aplikovaná informatika. Simulovanie a experimentovanie vo virtuálnych laboratóriách. Postupy a metódy, ktoré IKT a CI poskytujú.