Finanční inovace a hospodářské výkyvy - Janíčko, Martin
Pojem finančné inovácie. Funkcie a úloha finančných inovácií podľa Mertona. Úloha finančných inovácií v moderných ekonomikách z postkeynesyánského pohľadu a z pohľadu školy regulácie.