Možnost nadřazení zájmů mateřské společnosti v podnikatelském seskupení - Chaloupka, Jiří
Porovnanie právnej úpravy podnikateľských zoskupení v Nemecku, Francúzsku a Veľkej Británii s cieľom nájsť rovnaké a odlišné prvky.