Čo znamená profesionálny verzus certifikovaný kouč - Kmecová, Denisa
Koučovanie je súčasťou rozvoja ľudských zdrojov, rozvíja úsilie organizácií zvyšovať výkon, motiváciu a angažovanosť pracovníkov. Certifikačný systém koučov, potvrdzujúci znalosti a zručnosti v odbore. Pojem profesionálny a certifikovaný kouč.