Ženy v ekonomii - I. Adelmanová a B.M. Wardová - Sirůček, Pavel
Ženy, ktoré spojuje záujem o rozpory procesov hospodárskeho rozvoja a problémy rozvojových krajín - Irma Adelmanová a Barbara Mary Wardová.