Chcete vzdelaných zamestnancov? Vyskúšajte e-learning! - Ševčíková, Kamila
Využívanie alternatívnych možností vzdelávania zamestnancov, ku ktorým patrí aj elektronické vzdelávanie. Najznámejšie systémy, ktoré existujú v rámci elektronického vzdelávania. História a druhy e-learningu.