Deflácia ako makroekonomický problém z pohľadu rakúskej ekonomickej školy - Martincová, Marta, 1955-
Deflácia v ekonomickej teórii. Typy deflácie podľa rakúskej ekonomickej školy. Rastová deflácia. Deflácia spojená s rastom množstva hotovostných peňazí. Deflácia spojená s bankovými úvermi. Konfiškatórna deflácia.