Makroekonomické vzťahy v platobnej bilancii SR v rokoch 2009 – 2012 - Kužmová, Ivana
Pojem priame zahraničné investície. Klasifikácia priamych zahraničných investícií. Priame zahraničné investície v Slovenskej republike za rok 2009. Teritoriálna a odvetvová štruktúra PZI na Slovensku. Priame zahraničné investície v Slovenskej republike za rok 2010 a 2011. Medzinárodná investičná pozícia v Slovenskej republike v rokoch 2009 – 2011.