Bezpečnostná situácia v Európe v období 1990 až 2010 - Majerová, Zuzana
Po páde železnej opony. Nové nezávislé štáty Európy. Kategorizácia konfliktov. Vojna v Chorvátsku, v Bosne a Hercegovine, Kosovský konflikt. Terorizmus v Európe.