Investičné bubliny a ich vplyv na vývoj ekonomík - Mrva, Adrián
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Americká bublina nehnuteľností (2000 – 2006). Príčiny vzniku. Spľasnutie bubliny. Vplyv hypotekárnej krízy na vývoj svetovej ekonomiky. Vznik globálnej recesie. Kolaps medzinárodného obchodu a priemyselnej produkcie.