9 rád ako začať s internou komunikáciou vo vašej firme - Bachratá, Zuzana
Interná komunikácia ako dôležitý faktor, ktorý ovplyvňuje pracovný výkon a správanie zamestnanca. Ako efektívne implementovať internú komunikáciu vo firme. Prieskum spokojnosti zamestnancov.