Čo skrývajú nezvyčajné názvy povolaní - Facility manager - Ševčíková, Kamila
Metódy, ako v organizáciach vzájomne zladiť pracovníkov, pracovné činnosti a prostredie, ktoré zahŕňa princípy obchodnej administratívy, architektúry a technických vied. Hlavné úlohy a pracovné činnosti facility manažéra.