Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2012 - Jambrichová, Silvia
Zmeny v tlačivách daňových priznaní k dani príjmov fyzickej osoby platných za zdaňovacie obdobie roku 2012. Ilustračné príklady.