Michael Dell ťahá firmu preč z burzy - Andacký, Jozef
Ťažkosti niekdajšej ikony PC biznisu. Spojenie s investičnou skupinou Silver Lake. Prevzatie verejne obchodovanej spoločnosti finančným investorom - leveraged buyout. Financie na buyout okrem Dellu a skupiny Silver Lake poskytne aj Microsoft. Potreba inovácie a transformácie.