Minimálna mzda v roku 2013 - Mačuha, Miroslav
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Konkrétne sumy a výpočty, napr. doplatok do sumy minimálnej mzdy, doplatok do sumy minimálnej mzdy za hodinovú mzdu a iné.