Zmeny a doplnenia v IAS/IFRS platné od 1. 1. 2013 - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (International Accounting Standards Board, IASB) vydala dokument obsahujúci zmeny v Medzinárodných účtovných štandardoch (ang. International Accounting Standards, IAS) a v Medzinárodných štandardoch pre finančné vykazovanie (ang. International Financial Reporting Standards, IFRS) ako súhrn zlepšení za obdobie rokov 2009 – 2011.