Riadenie zisku prostredníctvom riadenia objemu produkcie podniku - Teplická, Katarína
Sledovanie vzťahov medzi ekonomickými veličinami, ako sú náklady, objem produkcie a cena výrobku. Využívanie necenovej konkurencie, ktorá je zameraná na reklamu, propagáciu, zákazníka, zvyšovanie kvality výrobkov, výroby a rozširovaniu sortimentu výroby.