Nigéria - africký obor - Danielová, Katarína
Nigéria - stručné geografické informácie. História krajiny, obyvateľstvo, hustota obyvateľstva a sídla. Hospodárstvo - podiel jednotlivých odvetví hospodárstva na tvorbe HDP Nigérie. Vývoj zahraničného obchodu Nigérie.