Nigéria - otroci, Biafra, ropa - Jonisová, Veronika
Nigéria - bohatstvo, chudoba, rozpory medzi etnikami, príslušníkmi náboženských skupín, regionálne disparity, sociálne a environmentálne problémy, starostlivosť o zdravie. Ropa.