Možnosti využitia systému flexiistoty v Slovenskej republike – porovnanie s Dánskom - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Flexibilita pracovných trhov. Dánsky model flexiistoty. Miera nezamestnanosti v Dánsku. Implementácia flexiistoty v EÚ. Slovensko a flexistabilita. Porovnanie vybraných ukazovateľov v Dánsku a v SR.