Otázky riešenia dlhovej krízy v eurozóne - Bikár, Miloš, 1973-
Analýza základných otázok riešenia dlhovej krízy v eurozóne vo väzbe na aktuálne turbulentné zmeny a vplyvy makroekonomických faktorov, menových politík vlád a nástrojov centrálnych bánk.