[Zdokonaľovanie strategického manažmentu] - Jankelová, Nadežda, 1966-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktoré rieši problematiku strategického manažmentu, vízií, plánovania, kontroly, merania dynamiky a tvorby stratégie tímového vodcovsta.