Region in Motion – Breaking the Path 52. Kongres Európskej asociácie regionálnej vedy v Bratislave - Bajusová, Dana
Informácia o uskutočnení kongersu Region in Motion – Breaking the Path 52. Kongres Európskej asociácie regionálnej vedy v Bratislave v dňoch 21.-25. augusta 2012.