Drogová vojna v Mexiku: boj bez konca? - Pérez Callejas, Dulce
Vplyv drogových vojen aj za hranicami USA, v Strednej Amerike a v Európe. Začiatok drogovej vojny v Mexiku v r. 2006. Boj proti drogovým kartelom. Spolupráca USA a Mexika. Negatívne dôsledky aktivít mexických drogových kartelov aj na území štátov Strednej Ameriky. Hľadanie nových trhov v Európe. Ako ďalej v boji proti drogovým kartelom.