Slovenská diplomacia 3.0 - Ružička, František
Obdobie rokov 1993-1998 ako obdobie slovenskej diplomacie 1.0 (hard line). Charakteristika slovenskej diplomacie 2.0 (hard work). Osobnosti slovenskej diplomacie. Slovenská diplomacia 3.0 (smart).