Informační a komunikační technologie - perpetuum mobile cestovního ruchu - Zelenka, Josef
Vplyv informačných a komunikačných technológií na cestovný ruch v rôznom kontexte - časovom, geografickom, psychologicko-kognitívnom, sociálnom a v kontexte generátora zmien a virtualizácie cestovného ruchu. Súčasná realita a trendy IKT v cestovnom ruchu.