Marketingový mix vo vysokoškolskom vzdelávaní - Rózsa, Zoltán
Identifikácia prístupov jednotlivých autorov k formulácii prvkov marketingového mixu vo vzdelávacích službách, špecificky v terciárnom vzdelávaní, ako východiska dizajnu ďalšieho primárneho výskumu.