Rozhodovací proces v kontexte globálnej hospodárskej krízy - Jankelová, Nadežda, 1966-
Rozhodovací proces ako postupnosť krokov smerujúcich k dosiahnutiu cieľa. Základné nedostatky podnikov v rámci rozhodovacích procesov. Hospodárska kríza a rozhodovacie procesy podnikov.