Únosná kapacita v cestovním ruchu - Zelenka, Josef
Koncept únosnej kapacity. Základné poznatky o únosnej kapacite. Koncepčná kritika únosnej kapacity. Multidimenzionálny a systémový koncept únosnej kapacity. Určovanie únosnej kapacity v teórii a praxi. Zhrnutie k aplikácii konceptu únosnej kapacity.