Venkovský cestovní ruch v kontextu rozvoje českého venkova - Petr, Ondřej
Vymedzenie vidieka a základné smery jeho výskumu. Základné východiská vidieckeho cestovného ruchu. Charakteristické rysy a problémy vidieckych oblastí v Českej republike. Rozvoj vidieckych oblastí ČR s dôrazom na využitie cestovného ruchu.