Efektívny manažment inovačných aktivít ako nástroj pre získanie konkurenčnej výhody - Špaček, Miroslav
Manažment inovačného procesu, ktorý je považovaný za rozhodujúci pre budúci úspech spoločnosti. Problematika inovačných cyklov a ich význam pre získanie konkurenčnej výhody a tvorbu hodnoty firmy.