Spoločenská zodpovednosť podniku v kontexte globálnych procesov - Ubrežiová, Iveta
Posúdenie úrovne spoločensky zodpovednej politiky firmy McDonald’s aplikovanej na slovenskom trhu a jej vnímanie z pohľadu slovenských spotrebiteľov.