Politika spločenija Jevropejskogo Sojuza i podderžka innovacij - Lipková, Ľudmila
Inovácie v členských štátoch Európskej únie. Lisabonská stratégia EÚ. Nástroje inovačnej politiky EÚ. Financovanie z eurofondov. Priority kohéznej politiky EÚ.