Primenenije makroekonomičeskich modelej v issledovanii problem ekonomiki zdorovja (health economics) - Dubovina, N.
Možnosti využitia rôznych makroekonomických modelov na hodnotenie zdravotného stavu obyvateľstva a vplyv tohto faktora na ekonomické ukazovatele v Poľsku a v SR.