Motivačné faktory vo výučbe anglického odborného jazyka ovplyvňujúce výkon študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Motivačné faktory ovplyvňujúce výkon študentov na seminároch odborného anglického jazyka. Cieľovou skupinou sú študenti Obchodnej fakulty a Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorých jazyková kompetentnosť je na úrovni B1, B2 a C1 podľa Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazyky.