Vzťah vidu a času pri výučbe minulých časov v španielčine - Spišiaková, Mária, 1973-
Slovesná kategória času a vidu v španielčine. Porovnanie použitia časov a vidov. Problémy študentov hovoriacich po slovensky pri používaní priebehového času.