Regional disparitiers between districts in the Slovak Republic - Grmanová, Eva
Charakteristika stavu a dynamiky v rámci regionálnych disparít Slovenskej republiky použitím viacrozmerných prieskumných techník . Zmena podobnosti sedemdesiatich deviatich okresov Slovenskej republiky. Analýza vychádza z hodnôt ukazovateľov priemerná nominálna mesačná mzda, disponibilný počet uchádzačov o zamestnanie a miera evidovanej nezamestnanosti v roku 2008 a v roku 2010.