Modelovanie rozdelenia poistného plnenia po aplikácii danej formy poistenia v skúmanom portfóliu poistných zmlúv neživotného poistenia - Mucha, Vladimír, 1976-
Aplikácia rýdzo záujmového poistenia s excedentnou spoluúčasťou. Určenie rozdelenia celkového poistného plnenia využitím simulácií. Realizácia modelovania rozdelenia celkového poistného plnenia na konkrétnej databáze údajov.