Odhad hodnoty CVaR a jej využitie pri riadení poistných rizík - Horáková, Galina
Hodnota CVaR a ekonomický kapitál. Stanovenie hodnoty CVaR využitím exponenciálnych disperzných modelov. Stanovenie hodnoty CVaR v poistnej praxi.