New economy versus creative industry - Krajňáková, Emília
Analýza obsahovej náplne už známych vo vedeckej a odbornej komunikácii takých pojmov ako „nová ekonomika„ a „kreatívny priemysel“ a definovanie podstaty tých ekonomických javov, ktoré oni odzrkadľujú. Spoločné rysy a prípadné odlišnosti medzi novou ekonomikou a kreatívnym priemyslom s účelom určenia princípov hodnotenia a merania týchto ekonomických javov.