Súdiť sa bude inak - Kubík, Pavol
Občiansky súdny poriadok ako chrbtová kosť systému vymožiteľnosti práva. Legislatívny zámer rekodifikácie civilného práva procesného. Pripravovaná štruktúra predpisov procesného práva: Civilný sporový poriadok, Civilný mimosporový poriadok a Správny súdny poriadok. Zavedenie tzv. predbežného vypočutia strán pri vedení sporu. Zmeny na súdoch.