Súboj s klimatickým strašidlom - Jurina, Ľubomír
Investície do výskumu klímy. Proti sebe stojace tábory - alarmisti bijúci na poplach a skeptici, ktorí globálne otepľovanie považujú za nebezpečný nezmysel. Protichodné interpretácie. V čom je zhoda. Omyly alarmizmu.